Haber Muhabiri 2 Nisan 2018
ülkem-gücsav-abd-kacti

Sosyete krize girdi

Baş yapımcı, ünlülerin dekoratörü Ülkem Güçsav Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav ile uyumlu bir evliliği ve başarılı bir kariyeri olan Güçsav; eşinden boşanma kararı alıyor, iki kez intihar girişimine yelteniyor, iş yerine icra memurları geliyor, hakkında dolandırıcılık suçundan duyuruda bulunuluyor ve son olarak da bütün bunlara dayanamayıp Amerika’ya kaçıyor! Şimdi sosyetinin ağzında dolaşan Ülkem Güçsav’ın hikayesi…

EŞİNDEN BOŞANDI

Işıl Reçber’den Siren Ertan’a, Demet Akalın’a kadar iş, sosyete ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin evinin dekorunu yapan Güçsav, neler olup bittiği hakkında kimsenin haberdar olmadığı bir işe yatırım yapmak için piyasadan borç para topladı! En büyük hatalarından biri de; 20 milyon lira civarında para topladığı söylenen Ülkem Güçsav paraları alırken, bunu eşi Süha Güçsav’a bahsetmemesidir.

ülkem-gücsav-kacti-mi

Bir önceki cuma günü, Ülkem Hanım’a, topladığı paraları ödemediğinden dolayı haciz gelince, Süha Güçsav’ın olan bitenden anca haberdar oldu. Duydukları karşısında kriz geçiren Süha Bey ilk iş mahkemeye eşinden ayrılmak için mahkemeye başvuruyor ve pazartesi günü başlatılan mahkemede tek celsede Ülkem Güçsav’dan ayrılıyor. İşinden sonra özel hayatı da mahvolan Ülkem Hanım iki kez intihar etmek istiyor; ama neyse ki, ikisinde de intihar girişimi başarısız oluyor.

Bu arada Ülkem Güçsav’dan paralarını tahsil edemediklerini belirten alacaklılar, tahsilat için icra müdürlüğüne başvurmuşlar.

Güçsav’ın borç aldığı kişiler, dolandırıldıklarını söyleyerek savcılığa suç duyurusunda bulunuyorlar ve savcılık Ülkem Hanım hakkında soruşturma başlatıyor.

Paylaş

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*