admin 6 Mart 2021
Trakya cezaevi

Dün (05.03.2021) akşam saatleri Tekirdağ Kapalı Cezaevi C blok kısmında gerçekleşen hadisede blokta bulunan birçok koğuşun gelen sesler üzerine acil butonlarına basılmasıyla H.Pancar isimli tutuklunun ağır yaralı olarak koğuş lavabosu önünde yattığı boğazından ve suratından ciddi şekilde yara aldığı, personel müdahalesi ile hastaneye acil bir şekilde kaldırılarak, tedavi altına alındığı öğrenildi.
Tekirdağ Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleşen olayda, H.Pancar’ın Musab Yasir Özen’le sorunlu olduğu H.Pancar’ın yanına diğer tutuklu ve hükümlüleri toparlayarak ÖZEN’i tehdit ettikleri, ‘Musab Yasir ÖZEN’ in de İstanbul Maltepe cezaevinde birçok olaya karışması ve cezaevi yönetimi tarafından Ümraniye E Tipi Kapalı Cezaevine oradan da güvenlik sebebiyle Tekirdağ kapalı cezaevine sevk edilmesinden rahatsızlık duydukları ve husumet besledikleri, özeninde buna karşılık İstanbul’dan sevkle gelen Berkay Demir, Tuncay İşcan, Tekiner Cıvga, İnan Aydede’yi yönlendirerek H.Pancar’ın koğuşuna gizlice yerleştirdiği yaklaşık 1 ay kadar koğuşta kalan şahısların kapalı görüş günü H.Pancar’ı lavaboda sıkıştırarak vurdukları Pancar’ın boğazından ve suratından aldığı ağır kesikler nedeniyle kan kaybından bayıldığı acil butonuna basılmasıyla da revire oradan ambulans ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Gerçekleşen olay sonrası ifadesi alınan şahısların verdikleri beyanlarda H.Pancar’ı Tuncay İşcan’ ın vurduğu ve kendilerinin sadece ayırma amaçlı müdahale ettiklerini belirleseler de, koğuş içi kamera kayıtlarında birlikte hareket ettikleri ve bilinçli olarak ayrı ayrı tarihlerde H.Pancar’ın bulunduğu koğuşa geçerek toplandıkları anlaşıldı. Tuncay İşcan’ ın süreli olarak ‘Musab Yasir ÖZEN’in avukatları tarafından ziyaret edildiği olaydan önceki hafta içinde 4 kez görüşme yapıldığı tespit edildi. ‘Musab Yasir ÖZEN’in daha öncede Afyon E tipi kapalı cezaevinde birçok olaya sebep olduğu 2007-2008-2009 yıllarında Sinop Cezaevinde Haldun Çakır, Selahattin Erben, Kürşat Aslantaş’ı vurduğu, koğuşunda yapılan aramada 3 adet cep telefonu çıktığı sürekli cezaevi yönetiminden enteresan isteklerde bulunduğu, tehlikeli hükümlü statüsünde olduğu, koğuşunda sigara içirmediği ve spor yapmayanları koğuştan çıkarttığı alınan bilgiler arasında.

Trakya cezaevi

‘M.Yasir ÖZEN’ Gerçekleşen olay sonrası Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevine Sevk Edildi.

Tekirdağ Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleşen olay sonrası ‘Musab Yasir ÖZEN’in Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevine Sevki gerçekleştirildi. Yoğun bakıma alınan Pancar’ında durumu ciddiyetini koruyor.

Paylaş

21 thoughts on “Trakya Bölgesinde Karıştığı Birçok Olayla Bilinen H.Pancar Tekirdağ Kapalı Cezaevinde ‘Musab Yasir Özen’in Adamları Tarafından Vurularak Ağır Yaralandı.

  1. geçtiğimiz bir kaç yıl içinde o cezaevinde Cinayette olmuştu hatırladığım kadarıyla, TBMM de konuşulmuştu burası kapatılsın bence

  2. Adam zor kurtulmuş ama üzülmedim Boş yere kimseyi vurmazlar vardır sıkıntısı

  3. Filmlerdeki gibi resmen neler var ya şu hayatta mafya hesaplaşmaları hapishanelerde bile devam ediyor

  4. Tavuk gibi kesmişler resmen Piskopat dolu her yer… Demekki cezaevinde seri katil de olsan boş…

  5. Ya kardeşim ülke ne hale geldi kimsenin can güvenliği yok her gün başka bir olay

  6. Hak etmiş yapacak bir şey yok milletin canını yakar ahını alırsan bir gün birileri çıkar bedelini ödetir.

  7. kimse kimseye durduk yere bulaşmaz filden büyük deve var haketmişse sonuç bu olur … zzzzz

  8. Tekirdağ Cezaevi Zaten birçok olaya şahittir orada cinayet bile olmuştu geçtiğimiz yıllarda tamamen sıkıntılı yer

  9. yapmıştır bir kahpelik vurmuşlardır kimse durdukyere kimseye zarar vermez hak etmiş demekki hakkı verilmiş

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*