Haber Muhabiri 3 Nisan 2018

Ebru Şallı’nın yakın arkadaşı Uğur Akkuş, boşanma sürecine girdiği eşi Gonca Akkuş’a “zorlama hapsi” uygulanması için savcılığa başvurdu

Ünlü manken Şallı ile Uğur Akkuş, geçen yaz beraber çıktıkları Bodrum sefasında görüntülenmiş, ikilinin aşkı çok geçmeden bütün camiaya merak uyandırdı . Fotoğrafların basına sızdırılmasının arkasından Uğur Akkuş’un evli olduğu ve iki çocuk sahibi olduğu anlaşılmıştı.

Gelen yoğun eleştiriye rağmen ilişkilerine devam eden iki sevgili, imam nikâhı kıydıklarını açıkladılar. Kimseye haber vermeden gerçekleşen nikâhın ardından Uğur Akkuş’un, Ebru Şallı’ya İstinye’de bir daire hediye ettiği söylendi.

ugur-akkus-skandal

Tüm bunların arkasından Uğur Akkuş, sevgilisi Ebru Şallı’ya sosyal medyadan hakaret içerikli mesaj gönderdiğini gerekçe göstererek eşi Gonca Akkuş hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu.

Olayın ardından Gonca Akkuş sosyal medyadan; “Beni şikâyet etmişsin! Ne sana ne de sevgiline hakarette bulunurum! Çocuklarımı aldıktan sonra da adını dahi unuturum” paylaşımını yaptı.

Paylaş

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*