admin 9 Ekim 2018
Prof. Dr. Ali İlseven

Ünlü doktor FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle; Mehmet Kadir Dövme ve Mustafa Dövme tarafından zorla parasının alındığını ve ailesinin tehdit edildiğini açıkladı.

Mehmet Kadir Dövme

Yaşanan olayda, Fethullah Gülen hakkında açıklamalar ve haber yapan ünlü doktora, Fetö içinde görev yapan ve Fetö ile sıcak teması bulunan Mehmet Kadir Dövme ile, Mustafa dövme tarafından para cezası kesildiği açıklandı. İkili örgütten verilen talimattan sonra, Profesör Doktor Ali İlseven’i bir an bile olsun rahat bırakmadı ve Ali İlseven’e çeşitli şantaj girişiminde bulunarak, tehditler savurdular. Tehdit ve şantaj nedeniyle zor günler geçirdiğini açıklayan İlseven: “15 Temmuz Darbe Girişimi öncesinde yaşanan bu olayda, sözde Fetö sorumluları tarafından, bana tam tamına 3 milyon dolar ceza kesildi. Mehmet Kadir Dövme, kesilen cezanın bir an önce tarafımca ödenmesi için çeşitli baskılar kurarak, beni ve ailemi tehdit etti. Şu anda elimde olayla ilgili bütün belgeler bulunmaktadır. Sağ olsun Avukat Leman Hanım bana bu konuda yardımcı oluyor. Ne yapmam gerektiği hakkında, hem hukuksal hem de manevi olarak bana destek sunuyor. Avukat Leman Hanımın bu konuda gerçekten hakkını ödeyemem.” Dedi.

Mehmet ve Mustafa Dövme

Mustafa Dövme, yaşanan olayda başrolleri oynayan isimlerden bir tanesi. Mustafa adlı şahıs, Profesör Doktor Ali İlseven’den tam 3 milyon dolar para istemiş ve ödenmemesi durumunda ise, birtakım yollara başvuracağını dile getirmiştir. Ünlü doktor yaşadıkları karşısında zor günler geçirdiğini dile getiriyor ve bu durumun Adalet karşısında cezasız kalmamasını temenni ediyor. Profesöre bu konuda hukuksal yardım sunan Avukat Leman Türkoğlu: “Yaşananların peşini bırakmayacağız, İlseven’in ve ailesinin yaşamış olduğu bu durumu Adalet karşısına çıkardık ve elimizde gerekli olan bütün belgeler bulunduğu için, umarım en kısa süre içerisinde davayı sonlandıracağız.” açıklamasında bulundu. Mehmet Kadir Dövme ve kardeşi hakkında açılan davanın en kısa süre içerisinde sonuçlanması dileğiyle, Profesöre ve ailesine sabır diliyoruz. Basın Yayın (Türkiye Haber) kuruluşu olarak, bu konunun takibini yapmaya ve gerekli merceklere durumun açıklamasını yapmaya devam edeceğiz. Profesör Doktor Ali İlseven’in yaşadığı bu olayı, en kısa süre içerisinde atlatması temennisi ile.

Paylaş

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*