admin 9 Ekim 2018
Ali İlseven

FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) hakkında çeşitli açıklamalar yapan Profesör Doktor Ali İlseven, Mustafa Dövme ve Mehmet Kadir Dövme tarafından, tehdit ve şantaj yoluyla para cezasına çarptırıldı. Olayı Profesör Doktor bakın nasıl anlatıyor;

Mehmet Kadir Dövme

15 Temmuz (Darbe Girişimi) gecesi öncesinde yaşanan olayda, Profesör Doktor Ali ilseven’in, FETÖ hakkında yapmış olduğu konuşmalar ve açıklamalar gerek gösterilerek, Mustafa Dövme tarafından tehdit edildi öne sürüldü. Olayı basına açıklayan Profesör Doktor, kendisine karşı yapılan bu olayın Adalet karşısında bir an önce çözülmesini talep etti. Zor günler geçirdiğini anlatan Doktor: “Fethullah Gülen’in 15 Temmuz gecesi hain olduğu ilan edildi, ancak ben bundan öncesinde de Fethullah Gülen hakkında gerekli açıklamalar yapmıştım.” dedi. Ali İlseven konuşmasına şöyle devam etti: “Fethullah Gülen’in darbe girişimi öncesinde de hain olduğunu defalarca kez vurguladım. Buna istinaden Mehmet Kadir Dövme adlı şahıs beni tehdit etti ve benden 3 milyon dolar para istedi. Bu parayı zar zor çevremden toplayıp bu şahıslara teslim ettim. Yaşanan olayda beni çeşitli vasıtalarla tehdit ederek, şantaj mağduru yaptılar.” diye açıklamada bulundu.

Doktorun Diploması Sahte Diye Devlet Kurumlarına Başvurmuşlar

Mehmet ve Mustafa Dövme

Paralel yapı T.C. (Türkiye Cumhuriyeti) tarafından anlaşılmadan önce, Mustafa Dövme adlı kişi, anlaşmış olduğu devlet yetkilileri ile, benim diplomamın sahte olduğunu öne sürdüler ve beni zor durumda bıraktılar. Avukat Leman Türkmenoğlu aracılığıyla mahkemeye başvuran Profesör Doktor konuşmasına Şöyle devam etti: “Psikoloji doktoru olduğum için, Fethullah Gülen’in çevresine ve müritlerine hipnoz yaptığını anlıyabiliyorum. Bunlar çevresindeki insanların bilinçaltına girerek, çeşitli telkinlerde bulunuyorlar. Bir keresinde; konuşma yaptığım üniversitede, içmiş olduğum kahveye nabız bozucu ilaç karıştırdılar ve beni öldürme teşebbüsünde bulundular. Bu ilaçtan dolayı anju tedavisi gördüm ve kötü günler atlattım. Şu anda yaşamış olduğum olayın bütün delilleri ve olay hakkında bütün belgeler elimdedir.” dedi. Mehmet Kadir Dövme adlı şahıs, gördüğüm tedavi sonrasında yanıma gelerek: “Eğer sana kestiğimiz cezayı ödemezsen, Aileni ve seni zor durumda bırakırız” dedi. Zaman gazetesinin Yüksek Yönetim Kurulu içinde görev yapan bu kişiler, Fetö Terör Örgütü ile sıcak temas halindedirler. İlseven: “Pensilvanya’dan emir alan bu kişilerin bir an önce Adalet karşısında cezalandırılmasını istiyoruz.” dedi. Doktorun, mahkemeye başvurmak için elinde gerekli olan bütün belgeleri var ve bizler de “Basın Yayın” kuruluşları olarak, adaletin bir an önce bu noktada doğru karar vermesini tüm içten arzularımızla temenni ediyoruz.

Paylaş

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*