Haber Muhabiri 17 Ocak 2018
erdoganin-resmini-kullanarak-dolandirdi

İş adamı Uğur Akkuş’un Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği resmi kullandı ve 20 milyon dolar tutarında bir dolandırıcılığa imza attı.

Son zamanlarda ünlü manken Ebru Şallı ile yaşadığı yasak aşk ile gündeme oturan iş adamı Uğur Akkuş hakkında şaşkınlık verici bir olay ortaya atıldı. Yazar editörü Dilek Güngör, Uğur Akkuş’un  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekilen fotoğrafını kullanarak Kuveytlileri 20 milyon dolar dolandırdığı açıklamasında bulundu. Güngör’ün söylentisine göre durumdan haber alan Tayyip Erdoğan, olaya derhal müdahale.

Dilek Güngör’ün “Emiri kandıran çantacı kim?” başlıklı Sabah gazatesinde yayımlanan yazısına göre:

“Son dönemde yeni yeni işadamları türedi.

Bakıyorsunuz, adamın hiçbir üretimi, dişe dokunur ticareti veya yatırımı yok.

Elinde bir tek -o da hasbelkader- otel lobisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la, Başbakan Binali Yıldırım’la ya da kabine üyeleriyle çektirdiği fotoğraf var.

Hani eskiden ‘Hamili kart yakinimdir’ diye dolaşanlar var ya…Onun gibi bu fotoyu alıp kartvizit gibi dolaştırıyorlar.

Yabancı yatırımcı avlamaya çalışıyorlar.

Geçenlerde bir sohbet sırasında tam da böyle bir şeye şahit oldum ve şok yaşadım. Bana anlatan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuveyt seyahatinde kendisiyle fotoğraf çektiren bir işadamından bahsetti. O kişi, Kuveyt Emiri Şeyh el ailesinden Meclis Başkanı’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraflarını gösterip ortak yatırım için masaya oturmaya ikna etmiş! Fakat olan Kuveytliler’in 20 milyon dolarına olmuş!

erdoganin-resmiyle-dolandirdi

Ben “Pes!” derken Cumhurbaşkanı’nın olayı fark edip konuya el attığını söylediler.

Haber kaynağım işadamının ismini açıklamadı.

Ama ben işin peşini bırakmadım. Bu kişinin Uğur Akkuş olduğunu öğrendim.

Bu meseleden, Cumhurbaşkanı da çevresi de epeyce rahatsızlar. Hemen bu istismarın önüne geçilmesi ve Kuveytli yatırımcının mağduriyetinin giderilmesi için girişimler başlatılmış”.

PEKİ KİMDİR BU AKKUŞ?

Yazar yorumunun devamında: “Ben kendisini “Ebru Şallı’nın sevgilisi” kimliğiyle magazin sayfalarında gördüm. Sonra Şems Türk Kuveyt- Türkiye Yatırım Danışmanlığı Şirketi Grup Başkanı olduğuna dair birkaç haber okudum.

Lafı uzatmayayım. Herkesin gözünü dört açması gereken bir dönemdeyiz. Türkiye yabancı yatırım çekmek için tırmalarken, birilerinin çıkıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını kullanarak Körfez’deki yatırımcıyı küstürmesine izin vermemeliyiz” dedi.

Paylaş

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*