Haber Muhabiri 12 Ocak 2018

Çukurova İlçesi’de oğluna ait işyeri bulunan Şule Can, burada 2 sokak köpeğini beslemeye başladı, ardından oğlunun düğününe giden kadın, ertesi sabah iş yerini açtı, birinin yavrusu olan 2 köpeğini bulamadı.

Adana’da lenf kanseri olan Şule Can, bir süredir beslediği ancak 1 ay önce ortadan kaybolan 2 sokak köpeğini bulana ödül vereceğini söyledi.

Merkez Çukurova İlçesi’ne bağlı Yurt Mahallesi İsmail Hakkı Develi Bulvarı üzerinde oğluna ait işyeri bulunan Şule Can, burada 2 sokak köpeğini beslemeye başladı. Köpekleri en son 12 Ocak’ta mama veren Can, oğlunun düğününe gitti. Ertesi sabah iş yerini açan Can, birinin yavrusu olan 2 köpeğini bulamadı. Can, belediye ekiplerinin köpekleri, hayvan barınağına götürmüş olabileceğini düşünerek buraları kontrol etti. Ancak köpekleri bulamayan Can, Kurt ve Lusy adını verdiği hayvanları bulup getirene para ödülü vereceğini söyledi.

hayvansever

‘KANSERİ KÖPEKLERİMLE YENDİM’

Kaybolan 2 sokak köpeğiyle hayata tutunduğunu anlatan Şule Can, şunları söyledi

Ben lenf kanseriydim. Köpeklerimle hayata tutundum. Onlarla kendimi iyi hissediyordum. Oğlumun düğününe gittiğimiz gece köpeklerimiz kayboldu. Sabah işyerine geldiğimde köpeği bulamadık. Aramadığımız sormadığımız yer kalmadı. Yavrusu kapının önünde ağlıyor, verdiğimiz yemekleri yemiyor. Köpekleri umutla beklemeye devam ediyoruz. Bu köpekleri beslediğim için bana çevremdeki bir takım insanlar tepki gösteriyordu. Onları alıp başka yere bırakmış olabilirler. Onların yerini bulan kişiye yüklü miktarda para ödülü vereceğim. Ama ne olur köpeklerimizi bize getirsinler.

Paylaş

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*