admin 17 Mayıs 2018
anahtar-deligi

Anahtar deliği…

İYİ PARTİ’NİN BİR VE İKİNCİ SIRA ADAYI ONLAR MI?

İyi Parti Trabzon’da milletvekili aday adayı tanıtım toplantısını Yalıpark’ta gerçekleştirdi. Dün yapılan tanıtım toplantısında gözümüze gelen Anap döneminde görev alan ve daha sonra aktif siyaseti bırakan bazı isimler de vardı. MHP’den transfer olanları da gördük. CHP’den ise onlar kadar olmasa da bir dönemin öne çıkan isimleri de İYİ Parti’de idi. Tanıtım toplantısında gelen misafirlere lokma tatlı ikram edeni de vardı, afişlerini yanında getirip asmaya çalışanlar, broşür dağıtanları da gördük. Renkli bir tanıtım töreni oldu. Hüseyin Örs salona girer girmez onunla fotoğraf çektirmek isteyenleri de farkettik. Meclis üyeleri Ali Sağır, Davut Çakıroğlu da en öndeydi.  Milletvekili aday adayları Haydar Meral, Hüseyin Koloğlu, Hüseyin Örs, Mehmet Ali Yıldız, Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu, Murat Keleş, Neşe Ay, Nihan Yılmaz, Osman Akbulut, Serdağ Çakıroğlu, Serkan Faiz, Sinan Değer, Tuğba Bayraktar, Tuna Taşkın.

3’ü kadın olmak üzere 14 aday adayı bulunuyor.

Birinci sıra için Hüseyin Örs’ün adı geçiyor. İki üç ise büyük bir yarışa sahne olacak.

ÖMER TOPALOĞLU KAÇINCI SIRA ADAYI OLUR?

Saadet Partiliydi. Ardından HAS Parti’ye geçti. Numan Kurtulmuş ile AK Parti saflarına katıldı. Her AK Parti’de il kongresi olsa il başkan adayı yenerek öne çıkarıldı. O ‘adayım’ hiç demedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’a geldiğinde ayaküstü de olsa 5-10 dakika konuştuğu nadir insanlardan biri. İlk kez böyle kollarını sıvayarak milletvekili aday adayı oldu. Yoğun bir şekilde çalışıyor. Medyaya hiç çıkmadığı kadar çıkıyor. Yani insanın aklından, “Bir yerden ışık mı gördü, işaret mi aldı” demek geçiyor. Evet Ak Parti Trabzon Listesini bu defa öyle teamülmüş, anketmiş falan dış fişmanmış belirlemeyecek. Bud defa ciddi eğilimler var. Bazı kesimler bu işe ciddi şekilde asılıyorlar. Mevcut listedeki vekillerin işi zor gibi gözüküyor. Hele de infazla tartışılan Adnan Günnar ile Ayşe Sula Köseoğlu’nun..

GENEL KURULA TRABZON DAMGASI

TOBB Genel Kurulu’na Trabzon damgası.. Genel Kurulda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Meclis Başkanı Şadan Eren’e önemli görevler verildi. Eren 22 kişilik Genel İdare Kurulu’na seçilirken TTSO Başkanı Hacıslihoğlu Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi asil üyeleri arasına girdi. Peki genel kurula TTSO’dan kimler gitti. Baya bir geniş kadro vardı. İşte o genel kurula katılarak oy kullanan isimler; “Salim Önel, Davut Bozkurt, Onur Sağır, Dündar Ayyıldız, Ahmet Kazaz, Hüseyin Yılmaz, Şaban Bülbül, Rüştü Çakır, Aydın Kanber, Cem Eyüboğlu, Ayhan Mazlum.”

TONYA TEREYAĞI MARKA OLDU

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Tonya Tereyağı konusundaki marka girişimlerini mutlu sonlandırdı. Cora, “Osmanlı salnamelerinde konu olan tonya tereyağı hakettiği değere kavuşuyor. Akçaabat köftesi, Vakfıkebir ekmeğinin ardından tonya tere yağı da coğrafi işaret alarak marka değeri resmen tescil edilmiş olacak. Türk patent kurumu başkanı hemşerimiz Habip Asan beye teşekkür ediyorum” dedi.

SESİMİZİ DÜNYA DUYACAK!

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarından eski il yöneticisi başarılı iş kadını Zehra Ermiş, Filistin için AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği eyleme katıldı. Bir özel kolejin de yöneticisi olan Zehra Ermiş, teşkilat mensuplarıyla en önde safta yer alırken, duygulu anlar yaşadığı gözlemlendi. Ermiş, “Kudüs bağımsız Filistin’in başkenti, müslümanların kırmızı çizgisidir. Bunu kimse untmamalıdır. Sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Bunu anlamak istemeyenler olcaktır. Her nerede olursak olalım sesimiz bütün dünyaya duyuracağız” dedi.

AH ŞU SOSYAL MEDYA!

Her dönem Trabzonspor’un başına bir çorap örüyor şu sosyal medya.. Şimdide bak belada olan

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu. Facebook hesabından duygularına ve öfkesine yenik düşüp ani refleksle yorum yapıyor. Yazdıkları sonra farklı yorumlanıp yankılanıyor. Bu şekilde giderse kulübe de zarar veriyor. O nedenle geçmişteki hatalardan ders alınmadığı aşikar. Biz yine de uyaralım!

Bu arada Karadeniz Gazetesi bugün yeni bir iddia ortaya attı. Dediki; Yönetim Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz’i Trabzonspor’un teknik heyetinin başına getirecek.”

Kulüp bu iddiayı yalanlamadı. Lakin bize de pek tutarlı gelmedi.

Paylaş

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*